Partybåt !! Kör bara kör!!

Fyfan, nu är jag hemma. har varit på partykryssning i 2 dagar nu och det har varit grymt kul. Druckit dygnet runt och är helt slut nu så det blir inget långt blogginlägg. Men här får ni en bild från vippen på mig Sandra och jockiboi :)

Chillar med RobinS i STHLM! Hemma hos F å R me dåm e intä hämma

CHILL me R

HEJ kära blogg

Hej idag har jag varit på stan med mina kära vänner och storshoppt. jag har nämligen köpt den här fina sjalen som jag har på mig på bilden. Johan köpte en polkagris tröja som han ska ha på partybåten 27/1 eftersom han ska klä ut sig till pirat. haha. Sen har jag inte gjort något mer. HEJ DÅ.

OH NOOOOOOOOOOOOOOOO!


Riktig vänskap som aldrig splittras!

Hej hej som ni ser på bilden så är jag och Kissie väldigt nära och bra kompisar. Vi brukar gå på bio och fika ganska ofta, sen är vi ju ofta hemma hos mig och läser fantomentidningar tillsammans och det tycker vi är jättekul båda två. Det är så underbart när två människor kan dela samma intresse med varandra som jag och Kissie.
Hoppas inte ni blir allt för avundsjuka på våran fina vänskap.
Kram Daniel !

Jag och Robin fixar till oss lite bara =)


BIIIL säljes nu! SKIT FIN och PERFEKT!

HAHAHA
Säljer min sktitiga, skraltiga, dretfula jävla skitbil! 500kr! Den funkar men den e ful och gammal.
Startar alltid oavsett hur kallt det är, den har aldrig gått sönder om man bortser från det trasiga avgassystemet, hjulaxeln som kan lossna ibland, trasiga torkarblad, skuren motor, dåligt vänster halvljus, dåligt helljus. Ingen servo, obekväma säten.
Så vill du köpa den? hör av dig!

FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGA PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASK ME!!!! Eftersom alla bloggare har frågestund så måste ju jag också ha det.
Skriv vad ni undrar så ska jag försöka svara på det om det är möjligt...

Sitter hemma hos Johan å har kul .. Karlstad - Oslo - Karlstad

Tja nu sitter jag hemma hos den här liraren och chillar som fään. Riiiktigt trött idag asså, har kört bil hela natten HAHA och nu ska jag berätta vad som hänt. Igår kväll när jag å Johan åkte hem från affären så stannade vi längst vägen för att en liftare vinkade in oss, det var en ryss som stod där med sin snowboard och packning som skulle till Norge haha. Vi plockade upp honom och frågade hur mycket han skulle betala för att vi körde dit honom. Han sa 1000kr  och jag och Johan hade ju ändå inget annat göra och det är ju trots allt bara 44 mil fram och tillbaka haha så vi åkte dit. Ryssen hette typ Boris Karsatovic och va dretskön =). När vi lämnat av honom fick vi 1000 norska kronor och då åkte vi hem igen och nu sitter jag här =)

boll boll boll, skriv vad ni har gjort?

Tjaaa MFers, va händer? Jo sörrni jag sitter och jöbber, å jöbber å böbber. Skriver ut 24 bilder på jobbet, jag jobbar nämligen som utskriftsansvarig på ett företag som printar, fotograferar och retushar bilder bland annat. äre kul då? ja då det är fett kul men när man jobbat 4-5 timmar med samma bilder och skrivit ut runt 100 bilder så kan de bli lite tråkigt och då äre ju alltid kul att gå in här och skriva ett meningslöst blogginlägg som ni kan läsa på eran menigsösa tid. Lite synd bara att jag inte får höra vad ni gör på dagarna, det är ju bara jag som berättar hela tiden.. Så vet ni vad? skriv en varsin samanfattande kommentar på vad ni har gjort idag så har jag också nåt att läsa =) PUSS HAJJ!

Det här gör jag när jag har tråkigt.

Sitter och improviserar, altså bara spelar det som flyget upp i huvet.

Sommar kom fortare!

Saknar sommaren, fyfan va jag ska sola denna sommaren!

KRAMSNÖ! å då äre snöbollskrig som gäller!


**BACONOSTFILMKOMMERSNART**

Hej bloggen! har nyss vaknat för att jag är ledig från jobbet idag. Och det är sååå skönt, aa asså att va ledig, a men ni fattar hihi*. Ni kommer inte tro era öron nu, men jag och Robin ska faktiskt spela in en Baconostfilm idag eftersom ingen av oss har något bättre att göra =))) Så ni får väl titta in imorgon och kolla då :) shasha!!



Solsidan!

Äntligen, det ska bli roligt att se dom nya avsnitten av Solsidan! Har dock inte sett alla av den förra säsongen men det blir väl att ladda hem. En komediserie med skådespelarna Johan Rheborg, Felix Herngren och Mia Skäringer kan väl inte bli något annat än bra. Det är bara Robert Gustavsson och Johan Glans som saknas.

Söndagar suxx, Söndagar suxx, Söndagar suxx,

Haallo! Idag är det söndag! Och det innebär att vi befinner oss på den absolut långtråkigaste veckodagen i veckan, jag har inte gjort ett skit idag, kommer inte göra nånting idag, vill inte göra nånting idag, just för att det är söndag. Nu vet ni hur mycket jag hatar söndagar.
Igår såg jag på en grym film som jag starkt rekommenderar! "127 hours" heter den. Filmen handlar om en pöjk som är äventyrare och en dag när han är ute och klättrar i berg i Utah så faller han ner i en bergsspricka och drar med sig en stor sten som han fastnar i med armen och filmen handlar om att han ska ta sig loss. Den kanske låter tråkig men den är skitbra.
Jaja, det är väl det enda jag har att komma med idag, men ni vet ju vad det är för dag också.. Ha de bra!
Just det förresten, jag hatar söndagar, tror jag glömde nämna det. Hejs!

Hööl i vägga, börra på! börra på!

BRA super asnice film! Har nyss varit på bio och sett den här lilla rullen. Den var riktigt kul precis som jag trodde. Annars då? jao sitter i mörkret och skriver på min superhäftiga nya blogg som kommer bli världens succé eftersom jag är en sån jävla grym kille och allt jag skriver är supersuuuperintressant! På tal om grym kille, visste ni att jag äger på allt eller? ne de visste ni säkert inte men så är det, jag är helt enkelt den skönaste personen ni någonsin kommer uppleva i erat liv. Om ni vill veta hur man blir lika grym som mig så kan ni ju alltid fråga i kommentarsektionen men jag kommer förmodligen aldrig avslöja det. HEJ DÅ =D

Får man gräva ett stort jävla hööl på grannens tomt?

hej
Hallo, äntligen fredag. Idag vaknade jag runt klockan 12.00 av att älsklingen skulle åka till skolan, gick upp och satte på mig min nya Onepiece. Klart man måste ha en sån när alla andra har det tänkte jag, så jag beställde en. Visst det tog 3 veckor för mig att få den men det var ju värt som fan att vänta.
Jao, vad ska jag göra idag tro, chilla runt på stan och visa upp mig för alla hur jävla skitcool jag är i min dress? NÄÄ det ska jag inte, lr kanske. hursomhelst, jag har bokat biljetter till den nya Fockersfilmen "Meet the parents: little fockers" som har premiär idag den ska tydligen vara väldigt bra, och det tvivlar jag inte på eftersom dom andra äger som fän. hahahahahaha hej, tja, aa nu vettefan vad jag ska skriva om. Kanske updaterar lite senare lr nöe. Ha de!

Saknar Baconost lite grann :(

Vi var tvugna att lägga ner det på grund av att vi slutade skolan och började jobba och vi hade inte tid längre. Förlåt till er som verkligen följde oss och avgudade bloggen, men om ni har tur så kanske vi lägger upp nån enstaka film här nån gång.

Ska man tatuera sig på armen kanske?

Funderar starkt på att tatuera denna. Vad tycker ni? =)

Hej hej hej hjéfsdgsf


T
ja, funderar på att börja blogga lite smått, jag är väl ingen höjdare på att komma på saker att skriva och det händer väl inte så superintressanta saker i mitt liv som är kul att läsa om. Med andra ord vet jag fan inte ens varför jag ska börja blogga. Skit samma, Daniel heter jag och kommer från karlstad. En del känner igen mig från humorbloggen Baconost.se som var en videoblogg jag och en kompis startade för ett år sen, vi skulle bara göra en blogg till vårat kompisgäng där vi kunde lägga upp bilder från helgen osv men sen blev det succé och massor med folk börja följa den. Nu har vi lagt ner det projektet men det finns fortfarande gamla filmer kvar på våran youtubekanal och även på Baconost.blogg.se. Ja det var väl lite smått om mig, längtar redan till nästa inlägg. HEJ DÅ :D

RSS 2.0